Senaste Nytt

Vart hyr jag en postbox i stockholm? Inledning till Stjärnteckens Mystiska Värld

Trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Prova ett däckhotell istället!

Automatisk tidsbokning för däckskifte

De flesta bilverkstäderna som erbjuder däckhotell har en automatisk tidsbokning för ditt nästa däckbyte, så du behöver inte oroa dig för att glömma det! Det finns olika kanaler som exempelvis sms eller epost eller till och med att du blir uppringd. Och om tiden inte passar (eller om någon kanske just har köpt nya hjul), så är det bara att boka en ny tid online hos de flesta verkstäderna.

Däckhotell – inte bara däckförvaring

När du väljer däckhotell ser verkstäderna alltid till att däcken är fräscha och redo att användas. Då inkluderas oftast rengöring samt kontroll av däckens mönsterdjup (för att se till att de inte har slits tillräckligt mycket), förvarar dem utom räckhåll för ljus så att de håller så länge som möjligt – och sedan byts de ut om de behövs!

Spara tid med däckhotell

Med ett däckhotell har du mycket tid till annat, du behöver inte oroa dig för att planera in ett däckbyte och hämta hjulen fram och tillbaka till verkstaden. Du behöver inte heller planera in när du ska köpa in nya däck till bilen då de flesta verkstäder ordnar detta åt dig som kund.

Däckhotell pris – vad kostar ett däckhotell?

Många söker efter däckhotell pris på Google för att se vad kostnaden skulle kunna vara på de olika däckhotellen. Priset kan skilja säg beroende på vad som ingår i däckverkstäders olika prismodeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *